Dette er forklaringen på skjeggete ØIF Arendal spillere – ØIF Arendal

Dette er forklaringen på skjeggete ØIF Arendal spillere

ØIF Arendals spillere, administrasjon og støtteapparat gror i disse dager skjegg, det finnes det en naturlig forklaring på.

Har du sett at fler og fler av spillerene på ØIF Arendal har latt skjegge gro? Det finnes en naturlig forklaring på dette, det er nemlig ikke lov å ta bort skjegget så lenge ØIF Arendal spiller sluttspill. Det er lov til å stusse og slikt, men du må ha skjegg! Og vi håper da selvfølgelig på mye skjegg hos alle spillerne, administrasjon og støtteapparat, jo lenger skjegg desto lenger i sluttspillet. Skulle en i administrasjonen eller blant spillerne og støtetapperatet ta skjegget vil det føre til en bot på 1500,- rett i botkassen!

Er man så uheldig og ikke har noen skjeggvekst, som ofte er et problem blant de unge. Så man man la håret vokse andre steder på kroppen.

Hvem er det som gleder seg til å se daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i helskjegg? Dette blir moro!