Sluttspill: I dag blir det klart når kvartfinalene spilles! – ØIF Arendal

Sluttspill: I dag blir det klart når kvartfinalene spilles!

I dag kl. 17.00 starter returkampen i Challange cupens kvartfinale mellom FyllingenBergen og AHC Potaissa Turda i Bergen. Rumenerne vant først kamp med 29-24. Den kampen gikk i Romania forrige helg. Og dersom våre venner fra Bergen vinner med mer enn 5 mål er det duket for norsk semifinale. Les i saken hva det betyr for sluttspillskampene.

Dersom det er slik at FyllingenBergen klarer bragden å gå til semifinale i Challengecupen blir det endringer i spilleprogrammet i sluttspillet. Skulle de gule og blå fra Vestlandsbyen ikke klare å ta seg videre spilles kampene etter oppsatt program.

Slik ser det ut dersom FyllingenBergen tar seg videre:

  1. kvartfinale sluttspill, torsdag 12. april i Sparebanken Sør Amfi
  2. kvartfinale sluttspill, søndag 15. april i Bergen
  3. kvartfinale sluttspill, onsdag 18. april i Sparebanken Sør Amfi (dersom det trengs 3 kamper)

Dersom FyllingenBergen ikke tar seg til semifinale, går kampene som planlagt

  1. kvartfinale sluttspill, søndag 15. april i Sparebanken Sør Amfi
  2. kvartfinale sluttspill, onsdag 18. april i Bergen
  3. kvartfinale sluttspill, søndag 22. april i Sparebanken Sør Amfi (dersom det trengs 3 kamper)

Kampen kan du følge på handballtv.com fra kl. 17.00

Link til kampen: http://handballtv.com/?match=72326

Her er hva klubben skriver om returkampen på egne sider

Trener Andreas Gjeitrem ser frem til returkampen.

«Etter en strabiøs reise til Romania har vi nå rettet fokus mot returoppgjøret. Vi har analysert kampen og ser at mye av årsaken til tapet ligger i vår egen unøyaktighet, spesielt siste del av oppgjøret. Vi er avhengige av å holde ett mye høyere tempo og få løpt inn en del enkle kontringsmål. I Romania ble vi for passive og tidvis sidelengs i angrepsspillet. Nå er vi klar for å vinne dueller, og få vist frem litt av det fartsfylte angrepsspillet vi har vist i sesongen»
Treneren har videre tro på at mulighetene er tilstede for å avansere.
«Fem mål skal innhentes og det er alltid utfordrende, jeg er spent på hvordan vi håndterer kampen og forløpet. Jeg tror det laget som er mest nøyaktig og beholder roen vil gå videre til semifinale. Potaissa Turda vil nok prøve å spille på resultatet og dra ut mest mulig av spilletiden. Det får vi gjort lite med, vi må ha fokus på våre egne oppgaver.