Slik blir gulvet i sluttspillet! – ØIF Arendal

Slik blir gulvet i sluttspillet!

I sluttspillet vil ØIF Arendals gulv fremstå i klubbens egne DNA-farger, sort og rødt! - Vi har gjort store endringer i arrangementene våre foran årets sesong. Fremfor alt når det gjelder det visuelle uttrykket i hallen. Nå tar vi nye steg, det forteller klubbens arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

ØIF Arendal er opptatt av å hele tiden være i utvikling. Og denne utviklingen skal skje innenfor alle klubbens driftsområder. Sport, salg, marked/media, økonomi og altså arrangement. Nå tar Per Carsten Michelsen og hans arrangementsstab nye steg i retning av å bli en Champions League-klubb.

– Vi konkurrerer med de andre klubbene på flere områder enn «bare» ute på banen, forklarer Per Carsten. Skal du bli best på banen, må du være best utenfor banen. Så enkelt er det. Og er du best utenfor banen over tid, vil du også bli best på banen. Da er det bare en god porsjon tålmodighet og utholdenhet som gjelder.

– Nå tar vi nye steg innenfor driftsområdet som jeg er ansvarlig for, nemlig arrangement. Vi er ikke så rent lite stolte av å kunne presentere et helt nytt gulv i klubbens farger. Der blir vi rett og slett helt unike. Når du ser kamper på TV fra Sparebanken Sør Amfi, vil det være den eneste arenaen i Europa hvor du umiddelbart vil kjenne igjen hallen. Du vil kjenne den igjen på de unike fargene. 

Men Per Carsten lover også flere endringer inn mot sluttspillet.

– Ja, det stemmer. Vi har flere spennende planer på gang. Men inntil vi har full kontroll på alle forhold velger vi å holde de kortene litt tett inntil brystet enn så lenge. 

En liten malurt er det dog.

– Dersom våre venner fra Bergen går videre til semifinalen i Challenge Cup, kan det være at kampen må spilles tidligere enn søndag 15. april. Skjer det, kan vi slite med å få frem både gulv og andre spennende rekvisitter…

Uansett, det ser virkelig ut til å kunne bli et spennende sluttspill i fantastiske rammer! Og skulle FyllingenBergen være gode nok til å nå semifinale i Challenge Cup, da får våre gutter sørge for at det blir flere sluttspillskamper i Sør Amfi allikevel!