ØIF Arendal 2 beholdt plassen – ØIF Arendal

ØIF Arendal 2 beholdt plassen

Etter en flott helg med 4 av 4 poeng, har ØIF Arendal 2 klart å beholde plassen i 2. divisjon. Årets siste resultat mot Avaldsnes ble 20 - 42.

Sesongens siste helg ble brukt i Haugesund og Stavanger. Her møtte ØIF Sandnes 2 og Avaldsnes. Troppen bestod denne gangen av unge rekrutter, elitespillere, sportslig leder Andre Jørgensen Hofstøl og sist, men ikke minst Lasse. Fra elitelaget var Sander Simonsen, Kjetil Åndal og Åsmund Strat. 3.divisjonslaget vårt sendte med Lasse Bjørnsen for at vi skulle få noe mer pondus i forsvar.

Første kampen mot Sandnes 2 var forventet å bli en tøff og jevn kamp. 13-15 til pause kan vitne om to hardtkjempende lag. En god Marius Nilsen satte som vanlig straffene og var effektiv foran mål, samtidig som kantene skåret på de mulighetene som de fikk. Utover i 2. omgang viste ØIF seg å være det sterkeste laget, og dro ifra. Med 24-32 kunne ØIF sikre plassen, dersom Kragerø gjorde jobben mot Avaldsnes. Kragerø tapte sin kamp mot Avaldsnes, og dermed ble søndagskampen vår mot Avaldsnes avgjørende.

Med poeng mot Avaldsnes, ville jobben vært gjort, og plassen i 2. divisjon sikret. Allerede fra start viste ØIF at denne kampen skulle vinnes. Etter 15 minutter ledet ØIF med 7 mål, og seieren var nærmest sikret innen første omgang var over. Med 12-23 til pause, fikk lagleder Luka Panza mulighet for å hvile de rutinerte spillerne, og la ungguttene prøve seg. Oliver Trondal fikk sin debut i 2. divisjon og leverte godt i mål, og bidro til at Avaldsnes kun laget 8 mål de siste 30 minuttene. Hos Avaldsnes rant det inn bakover, og ØIF gav seg ikke før keeperen måtte plukke ballen ut av målet 42 ganger.

Sesongen er nå over, og plassen er sikret. Guttene melder om fantastisk stemning i garderoben, og de er enormt lettet etter stort press de siste ukene. Årets mål er nådd i 2. divisjon, og sesongen ble avsluttet på best mulig vis med to seire siste helgen.