Slik beholder ØIF Arendal 2 plassen i 2. divisjon – ØIF Arendal

Slik beholder ØIF Arendal 2 plassen i 2. divisjon

Når det gjenstår to kamper av sesongen, er ØIF Arendal 2 i nedrykksstriden. I den siste kampen møter ØIF tabellnabo Avaldsnes til en siste avgjørende kamp.

Et ungt lag, med en snittalder på 18 år, har gjennom en hard og lang sesong måtte kjempe hardt for hvert eneste poeng. Mangelen på erfaring har vært merkbar, da det har vært vanskelig for ØIF å avgjøre kamper, og holde hodet kaldt i avgjørende øyeblikk. Fire kamper har endt med ettmålstap, samtidig som det har vært to kamper tapt med to mål. Selv om gutta har kjempet i nedrykksstriden, har moralen og attityden alltid vært på topp. Den siste helgen skal det kjempes med nebb og klør for klubben vår.

Før siste helg kjemper 3 lag for å holde seg oppe i 2.divisjon. Kåsen har alt rykket ned med 3 kamper igjen å spille, mens Urædd, Avaldsnes og ØIF Arendal 2 fremdeles har mulighet til å forbli i divisjonen. Urædd har igjen Tjølling, Kåsen og Viking HK. Avaldsnes siste kamper er mot Kragerø og ØIF 2. Våre siste kamper er mot Sandnes 2 og Avaldsnes. I de motsatte kampene tok ØIF 4 poeng, Avaldsnes tok 0 poeng og Urædd fikk også med seg 0 poeng.

Slik beholder ØIF 2 plassen i 2. divisjon:

  1. Avaldsnes taper sine to resterende kamper, deriblant den ene mot ØIF.
  2. ØIF spiller uavgjort/vinner mot Sandnes, men unngår å tape med mer enn 4 mål mot Avaldsnes.
  3. ØIF vinner begge kampene mot Sandnes 2 og Avaldsnes.

 

Følg kampene lørdag og søndag på handballive.

Lørdag 24.3. kl. 16.00 mot Sandnes 2 i Giskehallen.

Søndag 25.3. kl. 15.00 mot Avaldsnes i Håvik idrettshall.