Sluttspill 2017/2018 hvem velger hvem? – ØIF Arendal

Sluttspill 2017/2018 hvem velger hvem?

Idag torsdag 22.03 fra kl 20:00 blir det avgjøres det hvem som møter hvem i kvartfinalene i Sluttspillet for menn. Sendingen kan du se på Handballtv.com og TV 2 Håndball fra kl. 20:00!

Eliteserien for herrer er over for denne gang, ØIF Arendal endte tilslutt på tredjeplass tre poeng bak drammen på andreplass  og elleve poeng bak Elverum som vant serien. Lagene som nå er i sluttspillet er; Elverum, Drammen, ØIF Arendal, Halden, Haslum, FyllingenBergen, Bækkelaget og Kolstad. Vinneren av eliteserien som da altså er Elverum velger hvilket lag dem vil møte først, deretter velger de resterende lagene etter hvilken plassering de fikk i eliteserien.

I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra Eliteserien har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Vinner av sluttspill får den høyest rangerte E-cup plassen.

Elverum Håndball Herrer vant serien og har førstevalget på motstander i sluttspillet. Kolstad Håndball ble siste lag inn.Vi sender live her kl.20 torsdag når kvartfinalene blir plukket ut. Drammen Håndballklubb ØIF Arendal Halden Topphåndball Haslum HK FyllingenBergen Håndball og Bækkelaget Håndball Elite er også med. Vi sees ikke sant?

Posted by TV 2 Håndball on Wednesday, 21 March 2018