Bringhelgen for G-16 og J-16 – ØIF Arendal

Bringhelgen for G-16 og J-16

ØIF G-16 og J-16 spilte søndag 18.03 to kamper hver. Det endte med en seier for guttene og en tap, og for jentene endte det med 4 av 4 poeng

I helgen dro G-16 og J-16 igjen på en ny Bringrunde. Guttene dro til Ski for å spille to kamper. En kamp mot Ski og en mot Charlottenlund. Det endte med et tap og en seier. Guttene kjempet hardt, men Ski ble noen hakk for gode. De første 10 minuttene var jevnspilte, men da Ski dro ifra og økte tempoet klarte ikke ØIF å henge med. Det endte til slutt 13-22 til Ski.

Mot Charlottenlund ble det langt jevnere. Laga bytta på å lede, men det var aldri mer enn to mål til ledelse av lagene. Til pause var det 15-15, men guttene dro seieren i havn. Til slutt endte det 25-26 seier til ØIF. Kampens toppscorer ble Oscar Duss Carlsen som fikk 10 nettkjenninger.

Oscar Duus Carlsen fortsetter å score og er nå toppscorer i Bring

Jentene dro til Gjøvik for å kjempe om 4 nye poeng. Der gikk mye etter planen.

Første kamp mot Gjøvik ble avgjort i første omgang og jentene gikk til pause med 17 -7 ledelse. Kampen endte 30 -16.

I andre kamp sto Bergenslaget Åsane for tur. Ut ifra tidligere resultater, en mer usikker kamp. Første omgang ble jevn, men ØIF-jentene klarte å komme to mål foran til pause og stillingen 12 -10. I andre omgang klarte laget å sette forsvarsspillet og tette igjen bak. Jentene var i flyt, og Åsane ble straffet på direkten når forsvaret blokket, keeper reddet eller de ble tvunget til å gjøre tekniske feil. Tilslutt viste måltavla 27 -21 til ØIF-jentene.

Hele laget skal igjen fremheves for «attityden» i kampene. Gledelig at mange melder seg på med god form og spiller med selvtillit. Igjen fortjente bestemannspriser til Line Homdrom Rusten og Dora Bergvik Eckholdt. L

ØIF J16 er nå á poeng med Byåsen og Haslum på tredjeplass og kun ett poeng bak Fjellhammer på andreplass.

Med tilnærmet full pott her vil det være gode muligheter for nasjonalt sluttspill i mai.