ØIF Arendal tapte mot Elverum – ØIF Arendal

ØIF Arendal tapte mot Elverum

ØIF Arendal møtte onsdag kveld Elverum hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Der hadde ØIF Arendal sølvmedaljen å spille om. Slik var kampen der Elverum gikk seirende ut.

Elverum scoret tre kjappe mål og ledet 0-3 etter to minutter spilt. Sondre Paulsen scoret hans og ØIF Arendals første for dagen, 1-4 etter fire minutter spilt. Maximilian Jonsson putter sitt første for dagen, 2-5 etter fem minutter spilt. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren og reduserer for ØIF Arendal, 3-10 etter fjorten minutter spilt. Sondre Paulsen er igjen sikker fra syv-meteren og setter ballen i mål, 4-12 etter sytten minutter spilt. Laurits Rannekleiv setter inn sitt første for dagen, 5-15 etter tjueen minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter inn sitt første for dagen, 6-16 etter tjuetre minutter spilt. Martin Lindell scorer sitt første for dagen, 7-16. August B. Pedersen setter ballen i mål, 8-17 etter tjuefem minutter spilt. Martin Lindell settere ballen i buret, 9-18. Maximilian Jonsson setter ballen i mål, 10-19 etter tjuesyv minutter spilt. Martin Lindell setter ballen i buret igjen, 11-19 i første omgangs siste spilleminutt.

Sondre Paulsen setter sikkert inn syv-meteren, 12-21 redusering i andre omgang første minutt. August B. Pedersen setter ballen i mål, 13-21. Eirik Heia Pedersen smeller ballen i mål, 14-22 etter fire minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen i buret, 15-22. Martin Lindell smeller ballen forbi keeper og i mål, 16-23. Maximilian Jonsson setter ballen i mål, 17-24 etter syv minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, 18-24. Maximilian Jonsson smeller ballen i mål, 19-25 etter åtte minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, 20-27 etter elleve minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen forbi Elverum-keeperen, 21-28 etter femten minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, 22-29. Martin Lindell smeller ballen i målet, 23-29 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 24-30. August B. Pedersen setter ballen i mål, 25-32 etter tjueto minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 26-36 to minutter før slutt. Eirik Heia Pedersen satte ballen i mål i kampens siste spilleminutt, 27-37. Dermed endte kampen 27-37.