Gunnar «GT» er på plass og han spår hjemmeseier! – ØIF Arendal

Gunnar «GT» er på plass og han spår hjemmeseier!

Makan til ihuga ØIF Arendal supporter skal du lete lenge etter. Gunnar Jensen, bedre kjent som Gunnar "GT", er alltid i Sør Amfi når ØIF Arendal spiller kamper. Selvsagt også i dag. Og han er tidlig ute med stor tro på hjemmeseier. - I dag tror jeg ØIF Arendal vinner, forklarer han forventningsfullt.

Alle som er på ØIF Arendals hjemmekamper i Sparebanken Sør Amfi vet godt hvem han er. Gunnar «GT». En trivelig kar som kommer for å heie på heltene sine. Og «GT» navnet har han fått av en spesiell grunn.

– Det kaller de meg fordi jeg liker lastebiler, forklarer han. Han liker lastebiler og ØIF Arendal. Dessuten så liker han forskjellige politiske partier. I dag liker han Arbeiderpartiet.

– Det er rett og slett fordi jeg har så fin ØIF Arendal cap. Så har jeg fått en «gullpinn» med logoen til klubben. Og sammen med den røde og sorte fargen til ØIF Arendal, passer fargen på «pinn» fra Arbeiderpartiet best.

Han tror at ØIF Arendal kan tukte den suverene seriemesteren Elverum i kveldens kamp og han tror han har et godt råd til Marinko før kampen også.

– Han får stå på så godt han kan som trener. Det holder for oss i dag, sier Gunnar. Men det er noen spillere som han ville sette stor pris på om Marinko brukte ofte.

– Jeg liker å se Eirik Heia Pedersen gjøre det bra. Også Kenny. Så håper jeg at Laurits får masse spille tid. Da blir vi vanskelig å slå.

Så da er kampplan klar. Gunnar er på plass. Nå venter vi bare på en masse ekstra publikum og de to håndball-lagene. Og TV2 da. Så kan kampen begynne. Og Gunnar har en liten egen plan for kvelden også.

– Jeg skal ta en prat med han Bredeli. Så skal jeg se om jeg kan få meg en sånn TV2 t-skjorte. Det hadde vært moro.

Det og hjemmeseier.

Sparebanken Sør Amfi kl. 20.30. ØIF Arendal vs. Elverum!