Svermen: – Kampene mot Elverum blir alltid noen skikkelige «basketak»! – ØIF Arendal

Svermen: – Kampene mot Elverum blir alltid noen skikkelige «basketak»!

Svermen-leder Jørn Holmestrand gleder seg til onsdagens toppoppgjør mellom hjemmelaget ØIF Arendal og allerede seriemester-klare Elverum. - Det blir alltid noen skikkelige "basketak" når Elverum er på besøk. "Basketak" som ØIF Arendal som oftes kommer best ut av, minnes han.

Det er nr. 1 og nr. 2 på tabellen som braker sammen til «årets seriekamp» i Sparebanken Sør Amfi. I tilsvarende oppgjør i høst var det ØIF Arendal som trakk det lengste strået og påførte Elverum sesongens første tap i Eliteserien. Stillingen på Elverum ble 30-31.

– Jeg er veldig spent. Men jeg synes vi normalt har et rimelig bra tak på dem her hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Ser altså ingen grunn til at vi ikke skal kunne slå dem i morgen, forteller Svermen-leder Jørn Holmestrand.

Jørn håper å få med seg fulle tribuner på sesongens siste seriekamp på hjemmebane. 

– Jeg både håper og tror at kampen blir godt besøkt. Og selv om den går på TV, tror jeg folk har lyst på en skikkelig «liveopplevelse». Ingenting er som en håndballkamp «ringside».

Dessuten håper Jørn at det er hjemmelaget som skal være det laget som trekker flest publikummere sesongen 2017/2018.

– Vi mangler bare 348 publikummere på å ta Elverum. Så jeg håper at alle som kommer i morgen kan ta med seg en venn eller venninne. Da kan vi klare bragden av å vinne publikumskampen også. Det har vi virkelig jobbet hardt for og det ville vært en skikkelig «fjær i hatten» om så skulle skje.

Svermen-lederen er også spent på hva det vil se for kampen at Elverum allerede er seriemestre.

– De kommer nok til å gi alt. Og selv om de kanskje hviler noen småskadde spillere, har de en veldig bred tropp. Så det gjør nok ingenting foran onsdagens oppgjør. Vi må opp mot vårt aller, aller beste for å vinne.

Jørn tør også å tippe sluttresultatet. Hjemmeseier og sølvmedaljer til ØIF Arendal er hans tips.

-Det blir 30-28 til ØIF Arendal. Og Halden hamler opp med Drammen i Østfold. Da blir det sølvfeiring i Sør Amfi!