Onsdag i Sør Amfi: -Vinn gavekort på 5 000,- fra Royal Caribbean Cruises! – ØIF Arendal

Onsdag i Sør Amfi: -Vinn gavekort på 5 000,- fra Royal Caribbean Cruises!

Delta i HRG og Bennett Feries konkurranse denne kvelden og vær med i trekning av et gavekort på kr. 5 000,- fra Royal Caribbean Cruises! Konkurransen gjelder kun for de som er til stede i Sparebanken Sør Amfi på kampdagen (18 års aldersgrense).

På onsdag kommer en av publikummerne i hallen til å «vinne» uansett kamputfall. For en heldig publikummer kommer til å reise fra Sparebanken Sør Amfi med et gavekort på kr. 5 000,- fra Royal Caribbean Cruises.

For å være med i konkurransen må du gjøre følgende: Inn og «lik» Facebook-siden Bennett Ferie Grimstad

Der vil det bli publisert en konkurranse kl. 18.00 på kampdag (onsdag 14. mars). Konkurransen vil være «åpen» frem til rett før pause (ca. kl. 21.00).Og husk du må være tilstede i hallen for å vinne gavekortet. Vinneren blir annonsert i pausen på selve kampen.