Håndballpresidenten kommer til Sør Amfi onsdag! – ØIF Arendal

Håndballpresidenten kommer til Sør Amfi onsdag!

Håndballpresident Kåre Geir Lio kommer til toppkampen i Sparebanken Sør Amfi på onsdag. Og han håper å få jobben med å dele ut sølvmedaljene. - Dersom ØIF Arendal gjør sin jobb og Halden vinner i Østfold, blir sølvmedaljene igjen i Arendal. Om ikke, tar jeg dem med meg igjen, kommer det med en stor dose humor.

Det er lenge siden håndballpresidenten har vært i Arendal. Og Sparebanken Sør Amfi skal han få ta i øyesyn for første gang i forbindelse med toppkampen mellom ØIF Arendal og Elverum på onsdag. Men han syntes tydelig at det var moro å mimre om gamle dager fra Sørlandets flotteste by!

– Nå må jeg grave opp 20 år gammel kunnskap. Jeg var reiseleder for yngre landslag med bl.a. Preben Vildalen, Steinar Ege, Harald Johnsen og Kjetil Øygarden mener jeg å huske. Det var selveste Frank Egerland som var trening. Ja, Geir Jomås var vel også i den troppen, minnes presidenten.

Mange håndballstorheter fra Sørlandet med andre ord. Og i morgen gleder presidenten seg til å komme tilbake til gamle trakter.

– Arendal er en fantastisk by. Her har jeg vært på sommerferier med mange gode minner. Og i år har jeg planer om å få med meg Arendalsuka også.

Så håper han at bagasjen skal bli lettere når han reiser fra Arendal.

– He, he! Ja, jeg har med meg sølvmedaljene. Og dersom ØIF Arendal gjør sin jobb mot Elverum og Halden vinner i Østfold. Da skal jeg henge dem rundt halsen på ØIF Arendal-gutta. Går det derimot ikke sånn, tar jeg dem med meg for utdeling neste onsdag da serien uansett skal avgjøres.

Håndballpresident, Kåre Geir Lio, har også fått med seg de gode økonomiske resultatene som ØIF Arendal leverte i 2017.

– Det var en flott prestasjon. Når jeg hørte om de flotte tallene reagerte jeg med umiddelbar glede og applaus. Rett og slett. Det er veldig fint at man både satser og klarer å håndtere økonomien samtidig. Klarer man det på sikt er det helt strålende.

Kommer du til Sparebanken Sør Amfi i morgen (kampstart kl. 20.30) får du se om håndballpresidenten får avsetning på sølvmedaljene…