Start planlegging av ditt neste cruise i Sør Amfi på onsdag! – ØIF Arendal

Start planlegging av ditt neste cruise i Sør Amfi på onsdag!

ØIF Arendals samarbeidspartner, HRG og Bennett Ferie Grimstad inviterer til inspirasjonstand i forbindelse med onsdagens kamp mot Elverum sammen med Royal Caribbean Cruises. - Før kamp, i pause og etter kamp skal vi friste publikum med Karibien, Bahamas, Dubai og Middelhavet! Kom å besøk vår stand, er oppfordringen!

Reisebyrået HRG og Bennett Ferie er stolte sponsorer av ØIF Arendal. Gruppeavdelingen til HRG i Grimstad har ansvar for lagets flybilletter på bortekamper i inn- og utland. Vi har fokus på best mulig reiserute så gutta kan være opplagt før kamp, samtidig som vi jakter lavest mulig pris for å holde kostnadene nede.

Under onsdagens kamp kan vi friste publikum med Karibien, Bahamas, Dubai og Middelhavet!

Vår ferieavdeling Bennett Ferie og Royal Caribbean Cruises skal ha cruisestand på Sør Amfi. Kom og snakk med vår erfarne reisekonsulent og representant fra RCCL om cruisereiser og få tips til din drømmeferie.