Hjelp: – Vi trenger 345 flere tilskuere enn Elverum i siste hjemmekamp! – ØIF Arendal

Hjelp: – Vi trenger 345 flere tilskuere enn Elverum i siste hjemmekamp!

- Nå trenger vi virkelig at publikum mobiliserer for å hjelpe oss, forklarer ØIF Arendals Per Carsten Michelsen. Både ØIF Arendal og Elverum slåss om å bli den klubben som trekker flest tilskuere på hjemmekamper. Akkurat nå leder Elverum med 34 tilskuere i snitt. -Nå håper vi på skikkelig mobilisering når Elverum kommer på besøk onsdag!

ØIF Arendal har virkelig hatt en god mobilisering av publikum inneværende sesong. Hele 14 603 tilskuere har det vært i Sparebanken Sør Amfi på sesongens første 10 kamper. Men Elverum rager foran. Ikke mye. 14 948 på like mange kaper. Det betyr nærmest «dødt løp» mellom de to erkerivalene. Eller 345 tilskuere på 10 kamper. 34,5 tilskuere pr. kamp.

– Det er ikke mer enn vi kan klare å mobilisere ekstra til onsdagens kamp mot nettopp Elverum, ivrer Per Carsten.

Han er veldig lysten på vinne hjemmepublikums statistikken for sesongen 2017/2018.

– Vi har virkelig «giret» opp våre arrangementer. Og det hadde vært moro om publikum ville hjelpe oss de få siste metrene opp til Elverum. Ja, det er nesten så jeg føler at alle som har stått på for klubben i løpet av sesongen virkelig har fortjent en sånn anerkjennelse. For det er virkelig mange som har gjort stor jobb i sesongen som er gått, forklarer han.

Men Per Carsten er klar på at det trengs en skikkelig mobilisering skal det skje.

– Ja, vi har ingen fordel av at det er TV-kamp en sen onsdag. Akkurat som hjemmekampen mot Drammen sist gikk på en lørdag. Og Elverum skal få gullmedaljer på sin siste hjemmekamp. Så skal vi klare dette er vi helt avhengig av publikum virkelig mobiliserer og bakker oss opp. 

Så da er utfordringen gitt folkens. Ta med en venn eller gjerne flere. Onsdagens kamp mot Elverum er siste hjemmekamp i serien. La oss sørge for en fullsatt Sparebanken Sør Amfi og en skikkelig avslutning på en fantastisk sesong – så langt!

Eliteserien onsdag kl. 20.30 ØIF Arendal vs. Elverum!