Stavangerhelg for rekruttene – ØIF Arendal

Stavangerhelg for rekruttene

Helgen til ØIF Arendal G 18 ble brukt i Haugesund og Stavanger. Begge kampene var jevne og endte i ettmålsseier og tomålstap.

Da de fleste i Arendal fremdeles lå og sov var ØIF G18 allerede på vei til Haugesund. Med minibuss og ØIF legende Ole Evensen som lagleder var guttene klare for å kjempe til seg poeng i G18 serien. Forsvaret var på topp i første kampen mot et fysisk strekt Haugaland. I det siste angrep til ØIF blir det tildelt straffe der den faste og sikre straffeskyteren Marius Nilsen holdt hodet kaldt og sendte ØIF foran. Ledelsen holdt kampen ut og seieren var et faktum 20-21.

Mot Stavanger var det til tider samba håndball fra ØIF guttene i første omgang og starten av andre. Frekke pasninger, flyvere og spesial innøvde trekk ble brukt. På det meste var ledelsen 14-20 og seieren så sikker ut. Dessverre ble det for mange tekniske feil, bomskudd og Stavanger ble invitert inn i kampen. 25-24 til Stavanger var stillingen da ØIF tok time-out. Keeperen ble tatt ut av mål, men dessverre endte det med mål for Stavanger og kampen endte 26-24.

Helgens runde ble brukt til å spille sammen laget igjen og utnytte troppens fulle bredde. Alle spilte og flere tegnet seg på scoringslisten. Det er en halvfornøyd gjeng som nå sitter i bussen på vei hjem til Sørlandet etter 2 av 4 poeng.