Sandnes: – Stor tro på at det er mulig å slå et ØIF Arendal som ikke er i form! – ØIF Arendal

Sandnes: – Stor tro på at det er mulig å slå et ØIF Arendal som ikke er i form!

Selv om Sandnes allerede er degradert til 1. divisjon etter denne sesongen, ser Sandnesgaukene ikke mørk på mulighetene i dagens kamp. Tver i mot. -Vi går inn i denne kampen med stor tro på at det er mulig å slå et ØIF Arendal som kanskje ikke er i sin beste form om dagen, sier klubbens hovedtrener Dalibor Sedjak før onsdagens oppgjøret.

ØIF Arendal og Sandnes har aldri tidligere møttes i Eliteserie, NM eller sluttspill. Om man da ser bort fra hjemmekampen i Sparebanken Sør Amfi i november. Den gang vant ØIF Arendal med solide sifre, 38-27. Men offisielle kamper på Jæren har det altså ikke blitt. Ikke før i dag. Statistikken gjelder fra ØIF Arendal ble Eliteserieklubb.

klubbens hjemmesider kan vi lese at målsettingen for dagens oppgjør er å la begge poengene bli igjen i Norges 7. største by.

– Onsdagens motstander er nok et topplag, nemlig ØIF Arendal. Det som kjennetegner laget er et utfordrende 5-1 forsvar og et vanvittig tempo når de får tak i ballen. Det er gode spillere med masse erfaring på alle spilleplasser, men samtidig er de ganske avhengig av deres midtback Josip Vidovic både i forsvar og i angrep.

Sandnes er nå offisielt et 1. divisjonslag fra neste sesong. Men hovedtrener Dalibor Sedjak har tenkt å sette et verdi punktum for Eliteserietilværelsen.

Vi er nå offisielt et 1.divisjonslag neste sesong. Vi er selvfølgelig veldig skuffet at vi ikke klarte målet vårt, men vi må allerede tenke fremover og på hvordan vi kan få en verdig avslutning på denne sesongen.

I forrige hjemmekamp var det Elverum som var på besøk. Det endte med tap 23-29.

– Vi viste i forrige hjemmekamp mot Elverum at vi med senkede skuldre og skikkelig tilstedeværelse kan hamle opp med Norges beste lag. Det er derfor vi går inn i denne kampen med stor tro på at det er mulig å slå et ØIF Arendal som kanskje ikke er i sin beste form om dagen.

Så er det opp til være karer å motbevise nettopp det. Og ikke minst ta igjen initiativet mot lagene på den nedre halvdelen.