ØIF Arendal knuste Sandnes på bortebane! – ØIF Arendal

ØIF Arendal knuste Sandnes på bortebane!

ØIF Arendal møtte ikveld Sandnes på bortebane i Sandneshallen. Det endte med storseier til ØIF Arendal som nå har siktet seg inn mot sølvmedaljen i årets Eliteserie.

Maximilian Jonsson satte inn ØIF Arendals og kampens første mål. Maximilian Jonsson setter igjen ballen bak Sandnes-keeperen, 2-0 ØIF Arendal i ledelsen. Jesper Munk står alene på streken og setter ballen trygt i mål, 3-0. Jesper Munk setter igjen ballen i mål, ØIF Arendal i ledelsen, 4-1 etter åtte minutter spilt. August B. Pedersen setter inn sitt første for dagen, 5-1. Jesper Munk står alene på streken og setter ballen i mål, ØIF Arendal i ledelsen 6-2 etter elleve minutter spilt.

August B. Pedersen setter sikkert inn syv-meteren. Sander Simonsen setter inn sitt første for dagen, 8-4 ØIF Arendal i ledelsen etter atten minutter spilt. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren, 9-4 etter tjue minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen sikkert i tomt bur, 10-4. August B. Pedersen setter ballen bak Sandnes keeperen og i mål, ØIF i ledelsen 11-5 etter tjuetre minutter spilt. August B. Pedersen løper og setter ballen i mål, 12-6 etter tjueseks minutter spilt. Sander Simonsen setter ballen sikkert i mål, 13-6 ØIF Arendal i ledelsen.

Maximilian Jonsson starter andre omgang med ett pang! Og ballen i mål, 14-9 ØIF Arendal i ledelsen. Sondre Paulsen setter inn sin første i andre omgang, 15-9 til ØIF Arendal. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i buret, 16-9 etter fire minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen trygt i mål, 17-9 til ØIF Arendal. August B. Pedersen setter ballen i mål, 18-9 etter fem minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson lurer Sandnes forsvaret og setter ballen sikkert i mål, 19-9. Jesper Munk setter ballen sikkert i mål fra streken, 20-9 til ØIF Arendal etter åtte minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen løper inn og smeller ballen i buret, 21-9. Jesper Munk smeller ballen i mål, 22-10 etter elleve minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen setter ballen i mål, 23-10. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 24-11 etter femten minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson setter ballen i buret, 25-13 til ØIF Arendal. Martin Lindell smeller inn sitt første mål for dagen, 26-13 etter nitten minutter spilt.

Igjen setter Martin Lindell ballen i mål, 27-13. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i mål, hans syvende for dagen, 28-15 til ØIF Arendal. Kjetil Åndal setter inn sitt første mål for ØIF Arendal noensinne! Det er en suser som går rett i krysset, 29-16 til ØIF Arendal. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i mål, dette ble hans åttende, 16-30. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i mål, 31-18. Sander Simonsen setter ballen i mål, 32-18 med ett minutt igjen å spille. Laurits Rannekleiv satte inn kampens siste mål, 33-18 endte da kampen tilslutt.