Tap for rekruttene – ØIF Arendal

Tap for rekruttene

ØIF Arendal 2 ledet til pause, men det endte i tap mot serietoer Nærbø i en jevn og spennende kamp

I søndagens kamp var det serietoer Nærbø som kom på besøk. ØIF Arendal Elite 2 startet bra og ledet 6-1 etter 10 minutter. En god Åsmund Strat, som hjalp rekruttene i dagens kamp, stengte buret i starten av kampen, samtidig som de offensive spillerne gjorde jobben fremover. På det meste ledet ØIF 12-5, men Nærbø skjerpa seg, og lå bak med 3 mål til pause, 16-13.

Benjamin Swan satte 4 i søndagens kamp

Ledelsen var spist opp etter 10 minutter i andre omgang, da var stillinga 18-18. Lagene fulgte hverandre gjennom resten av kampen, og byttet på å lede. Nærbø trakk det lengste strået, og vant kampen til slutt med 2 mål, 28-30. Kampens siste mål ble scoret av ringreven, Andre Jørgensen Hofstøl, som har bidratt med mål, erfaring og kunnskap for rekruttene i sesonginnspurten. Det skal også nevnes at Benjamin Swan hadde en god dag foran målet, med 4 mål på 5 forsøk fra kant.

PS: ØIF Arendal G16 tapte mot Havørn lørdag, 18-28.