ØIF Arendal uavgjort mot Drammen – ØIF Arendal

ØIF Arendal uavgjort mot Drammen

ØIF Arendal tok lørdag ettermiddag mot Drammen i Sparebanken Sør Amfi. Slik var kampen;

Eirik Heia Pedersen startet kampen med ett pang! En suser rett i mål, 1-0. Josip Vidovic smeller ballen i mål via stanga, 2-1 etter tre minutter spilt. Laurits Rannekleiv satte inn sitt første for dagen, 3-4. Sondre Paulsen lurer ballen i mål, 4-5. Josip Vidovic setter igjen ballen i mål, 5-6. Laurtis Rannekleiv står alene på strek og setter ballen sikkert i mål, 6-6 etter tolv minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen sikkert i mål fra vingen, 7-7. August B. Pedersen setter ballen trygt mellom stengene, 8-9 etter femten minutter spilt. Kaptein Eirik Heia Pedersen setter ballen trygt i mål, 9-10 etter sytten minutter spilt. Laurits Rannekleiv er igjen sikker som banken på streken og setter ballen trygt mellom stengene, 10-11 etter nitten minutter spilt. Josip Vidovic er tilbake og det merker drammenserne han setter igjen ballen i buret, 11-11. Martin Lindell smeller til og setter ballen i mål, 12-12 etter tjueen minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i buret, 13-15. Martin Lindell smeller ballen i buret bak Mathias Kolstad Holm, 14-15 etter tjuesyv minutter spilt. Laurits Rannekleiv står på streken og smeller ballen i mål, 15-16.

Sondre Paulsen setter 7-meteren trygt i nettet, 16-18 i starten på andre omgang. Josip Vidovic dribler seg mellom Drammen spillerne og setter ballen i mål, 17-19 etter tre minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i tomt bur, 18-19. August B. Pedersen setter ballen sikkert i mål, 19-20 etter fem minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson lurer ballen forbi keeper og i mål, 20-20 etter syv minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i buret og nå har ØIF Arendal snudd kampen, 21-20. Maximilian Jonsson gjør det igjen! Smeller ballen forbi keeper og i mål, 22-21 ti minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 23-22. Maximilian Jonsson setter igjen ballen sikkert i mål, 24-22 etter tolv minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson setter ballen i mål, 26-28 etter tjueto minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 27-28. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål fra 7-meteren, 28-29 etter tjuefem minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen setter ballen i mål, 29-29 etter tjueseks minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen i buret, 30-29 med ett minutt igjen å spille.

Kampen endte tilslutt, 30-30.