Josip kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til lørdagens sølvkamp! – ØIF Arendal

Josip kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til lørdagens sølvkamp!

ØIF Arendals midtback og kanskje mye av motoren i laget, Josip Vidović, gikk i gulvet så det "deiset" i kampen mot Bodø. Hjernerystelse ble resultatet. Og i stedet for trening med lagkamerater ble det en uke i mørke rom, uten telefon og PC. En kjedelig uke i følge hovedpersonen selv.

– Jeg ble skadet mot Bodø. Det var en takling der jeg landet på hodet. Jeg fikk ikke tatt meg i mot, forklarer Josip. – Jeg ble umiddelbart litt «groggy».

Det var i en takling ganske sent i kampen har han gikk i bakken. Og vi lurer på om han var «borte» en liten stund?

– Det vet jeg ikke. Jeg fikk vondt i hode, men var så fokusert på kampen. Jeg tenkte hverken på om det var vondt eller om jeg var borte. Og jeg tenkte at det var viktig at jeg spilte resten av kampen. Kanskje var jeg litt «groggy» som som en bokser, smiler han alvorlig.

Umiddelbart når han kom i hendene til klubbens medisinske apparat ble han testet. Og hoderystelse ble konstatert.

– Faktisk hadde jeg vondt i hodet helt til fredag. Men da ga det seg. Det var en veldig kjedelig uke, stort sett i mørkt rom og helt uten mobiltelefon og PC. Ikke engang TV kunne jeg få lov å se på. Så det var en uke nesten helt alene og kjedeligst av alt, helt uten håndball.

Fredag før Nøtterøy-kampen var første dagen Josip ikke hadde vont i hodet. Og han fikk lov av det medisinske apparatet som følger han å delta i oppvarmingen på treningen.

– Jeg merket at jeg ble svimmel da jeg varmet opp, så jeg avbrøt treningen ganske raskt. Og spille mot Nøtterøy var helt uaktuelt. 

Og hvordan var det å se akkurat den kampen fra sidelinjen?

– Nei, det var ikke gøy. Det var rett og slett kjedelig at jeg ikke kunne komme inn å hjelpe. 

Hva med kampen på lørdag mot Drammen? Er du aktuell for den kampen?

– Det håper jeg. Jeg har den innstillingen at jeg skal spille. Men det vet jeg nok ikke før på lørdag. Og Drammen er et godt lag, samtidig som vi er i en dårlig periode. Vi må opp på et mye høyere nivå enn vi har vært de siste to kampene.

Men det er ikke ØIF Arendals ballkunstner redd for at laget ikke skal klare.

– Vi har en bedre og bredere stall nå enn vi hadde før jul. Og selv om vi har noen spillere og spille inn i laget, så tror jeg kanskje at vi tenkte at Nøtterøy- og Bodø-kampen skulle gå litt av seg selv. Nettopp fordi vi har blitt bedre. Og da gikk det som det gjorde.

Drammen-kampen er en viktig kamp i slaget om sølvmedaljene. Hva tror du om lørdagens batalje?

– Den som vinner den kampen har stor fordel mht sølvmedaljer. Det er disse to lagene som «kriger»om sølvet. Elverum har allerede sikret seg gullet. Jeg har tro på at vi kommer styrket ut av denne dårlige perioden. Og at oppturen før sluttspillet starter mot Drammen på lørdag.

Møt opp i Sparebanken Sør Amfi lørdag kl. 17.00. Da spiller ØIF Arendal mot Drammen om sølvmedaljer i årets seriespill.