Tap mot Nøtterøy fra Tønsberg – ØIF Arendal

Tap mot Nøtterøy fra Tønsberg

ØIF Arendal møtte søndag kveld mot allerede nedrykkede Nøtterøy. I det som var en både surrete og dårlig kamp med mange tekniske feil for ØIF Arendals del.

August B. Pedersen scoret ØIF Arendals første mål etter fem minutter spilt, 1-2 til ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen setter ballen i buret for første gang, 2-4 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen smetter inn sitt første mål for dagen, 3-5. Eirik Heia Pedersen smeller ballen i nettet, 4-5 til ØIF Arendal etter elleve minutter spilt. Sondre Paulsen smetter ballen i mål, 5-6 etter fjorten minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål etter femten minutter spilt, 6-7. Sander L. Simonsen setter ballen i mål for første gang, 7-9 etter atten minutter spilt. Sondre Paulsen setter inn sitt fjerde for dagen, 8-10 etter tjueto minutter spilt. Maximilian Jonsson setter inn sitt første for dagen, 9-11 etter tjuefire minutter spilt. Sondre Paulsen smeller ballen i buret, 10-11 etter tjueseks minutter spilt. Sondre Paulsen scorer på straffekast og dette blir det siste som skjer før pause, 11-13.

Maximilian Jonsson setter inn omgangens første mål, 12-13. Igjen smeller Maximilian Jonsson ballen i buret, 13-14 etter fem minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson scorer igjen mål, 14-16. Martin Lindell skyter ballen i mål så hardt han kan, 15-16 etter syv minutter spilt. August B. Pedersen er sikker alene med keeper og setter ballen i mål, 16-17. Martin Lindell setter ballen i buret, 17-18 etter elleve minutter spilt av andre omgang. Laurtis Rannekleiv setter ballen i mål i sin første mulighet, 18-21 etter femten minuter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter ballen i mål, 19-22 etter seksten minutter spilt. Laurtis Rannekleiv bruker sin kraft for å vende seg rundt og sette ballen i mål, 20-22 etter atten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen moser ballen i mål, 21-22 og ØIF Arendal ligger under med ett, med ti minutter igjen og spille. Eirik Heia Pedersen satte inn 22-25 etter tjuefem minutter spilt. August B. Pedersen 23-26 etter tjueseks minutter spilt av andre omang. Igjen August B. Pedersen, 24-26. Laurits Rannekleiv satte inn 25-28 i det siste minuttet. Kampen endte med tap 29-25. Dette var Nøtterøys første seier på hjemmebane.