4 av 6 poeng til gutter 16 i helgens Bringrunde – ØIF Arendal

4 av 6 poeng til gutter 16 i helgens Bringrunde

Etter en helg full av både oppturer og nedturer, klarte ØIF Arendal gutter 16 å skaffe seg 4 viktige poeng i Bringserien. Første kamp endte med 30-23 seier mot Bjørnar, der Oscar Duus Carlsen ble banens beste med sine 9 mål, godt assistert av Max Lillejord som scoret 7 mål.

Etter en helg full av både oppturer og nedturer, klarte ØIF G16 å skaffe seg 4 viktige poeng i Bringserien. Første kamp endte med 30-23 seier mot Bjørnar, der Oscar Duus Carlsen ble banens beste med sine 9 mål, godt assistert av Max Lillejord som scoret 7 mål. Kaptein Erling Flaten sier: «Vi spiller vår beste kamp i kamp nummer 1. Bra forsvar og kontraspillet sitter. Vi gjorde slik vi var enige om. En flott seier!»

Kamp nummer to, endte dessverre i tap for ØIF G16.  Forsvaret var ikke bra nok, og det ble for lett for Storhamar å løpe igjennom. I kampen var det få lyspunkt, men Simen Fedje scoret 5 mål, og Oscar Duus Carlsen scoret 13 mål, og ble igjen banens beste.

Da det gjenstod 6 minutter i siste kamp, var stillingen 19-17 til Vikhammar. Det så bekmørkt ut for guttene, og ØIF ble i tillegg tildelt et rødt kort. Guttene la inn en siste sluttspurt og buret ble sperret, mens målene rant inn bak keeperen til Vikhammar. Det endte til slutt med seier 19-21 til ØIF! Oscar Duus Carlsen kunne igjen innkassere prisen som banens beste.

Med 4 poeng i boksen, er guttene fornøyde med helgens kamper. ØIF G16 ligger nå på en sjetteplass, bare 4 poeng bak lederen av tabellen.

Til opplysning vant ØIF J16 3 av 3 kamper i løpet av helgen. Vi gratulerer jentene også.