Surt tap i skjebnekamp for rekruttene – ØIF Arendal

Surt tap i skjebnekamp for rekruttene

20-17 ledelse til pause endte i et måls tap for rekruttene i andre divisjon i lokaloppgjøret mot Randesund

ØIF Arendals andrelag gikk onsdag kveld på et surt ettmålstap mot «erkerivalen» Randesund. Etter en flott første omgang ledet guttene 20-17 til pause. Anført av Sander Simonsen (11 mål), Marius Nilsen (10 mål) og Kjetil Åndal (7 mål), vartet ØIF-guttene opp med til tider fantastisk angrepspill. Randesund gav seg imidlertid aldri, og lagene byttet på å lede hele andre omgang. Tjue sekunder før slutt, ledet Randesund 35-36 da trener for ØIF 2, Luka Panza, tok timeout. Planen ble lagt, men Randesund klarte å holde ledelsen ut kampen, og vant 35-36. Selv om det ble tap, var det en stor forbedring fra det tidligere møtet, da ØIF 2 tapte 40-22 på bortebane.

 

Resultatet gjør at ØIF 2 ligger på 9. plass, to poeng fra nedrykk, når det gjenstår 3 kamper av sesongen. Neste hjemmekamp for guttene i andre divisjon er mot serietoer, Nærbø 2, søndag 4. mars kl. 15.00 i Sør Amfi. Vi håper mange tar seg tid til å komme å heie på oss denne dagen!

Til helgen har G18 og 2. divisjon fri, mens G16 skal til Hamar for å spille Bring, den nasjonale serien for G16.

Skrevet av mmb