Nå blir det nettsatsning også på rekruttene! – ØIF Arendal

Nå blir det nettsatsning også på rekruttene!

Nærmere 30 000 besøkende hver måned på klubbens nettsider er ikke nok. Nå satser ØIF Arendal ennå mer, først og fremst på rekruttstoff. Gutter 18, gutter 16 og 2. divisjonslaget har fått sin egen nettredaktør, han heter Martin Manneråk Birkeland og har allerede tiltrådt!

Han er arendalitt på sin hals. Oppvokst på østre Tromøy og startet sin håndballkarriere i Trauma allerede som 8-åring. Etter 5 år var det ambisjonene som tok han til Øyestad hvor han allerede har spilt i 5 år – så langt. Og han stortrives ute på høyrekanten. Nå skal ha bringe mange spennende saker fra rekruttmiljøet ut i ØIF Arendals nettsider og ikke minst sosiale medier. Martin Manneråk Birkeland er født og oppvokst med håndball, nå også som webredaktør for rekruttsatsningen i klubben.

Og til alle dere som kjenner at det «rykker» i rødblyanten når vi andre skriver norsk etter fattig, men allikevel beste evne. Nå får vi inn en redaktør som er oppvokst med foreldre som begge er lærere og Martin har selv tenkt å bli lærer etterhvert. Lærer i gym, historie og norsk. Så muligheten for en reell oppjustering av kvalitet på selve språket er nok innen rekkevidde.

At Martin er en ihugget Liverpool-supporter har gjort selve «ansettelsesprosessen» kort. I følge klubbens daglige leder finnes det bare ordentlige folk med den bakgrunn…

Martin er også håndballdommer. Og for 14-dager siden ble han ansatt som dommersjef i sin tidligere klubb, Trauma. – Jeg har sterke røtter tilbake til min moderklubb, smiler han. Og dommergjerningen har han allerede tatt så langt at han kan domme både i 3. og 4. divisjon.

– Altså Martin har noen aldeles flott foreldre, det er Marinko som «blander seg inn». Han har dukket opp på kontoret for å forberede neste treningsøkt. – Og Martin er skikkelig «hel ved», forklarer han. Alle uttaleser før Tottenham-supporter Marinko får vite at Martin er helrød…

Så da er det bare å glede seg til mange spennende oppdateringer på rekrutt og 2. divisjonshåndballen i klubben. Martin Manneråk Birkeland er klar og snart igang!