Interessen for håndball har «aldri» vært større! – ØIF Arendal

Interessen for håndball har «aldri» vært større!

Det er ikke bare i Sparebanken Sør Amfi at det kan måles en større håndballinteresse. Faktum er at det ikke, så lenge det har vært målt (2012-2018), har vært større interesse for håndball enn nå. Målt etter interesse siste 12 måneder svarer utrolige 48% av befolkningen at man er interessert i håndball. Det er kun langrenn (50 %) som scorer høyere på Sponsor Insights måling siste 12 måneder.

I januar måned har håndballen har passert skiskyting. Hvilket ikke er hverdagskost. Langrenn topper listen som normalt. Men håndball som overtid har «befestet» tredjeplassen, passerte skiskyting i januar måned. Noe som antageligvis skyldes jentenes desember-mesterskap og herrenes januar-mesterskap. Så gjenstår det å se om håndballen klarer å holde unna i OL-måneden februar?

Fotballen befester 4 plassene hele 12 % bak håndballen i januar. Måler man interessen akkumulert fra juni til og med januar er fotballen fremdeles godt bak håndballen, men prosentsatsen er noe lavere i dette tidsperspektivet. Fotball har 36 % oppslutning mot håndballens 41 %.