ØIF Arendal tap mot Bodø HK – ØIF Arendal

ØIF Arendal tap mot Bodø HK

ØIF Arendal tok i kveld mot Bodø fra nord, i kampen om to viktige poeng for begge lag. Slik var kampen.

Thomas Bauer redder straffekast fra Bodø etter kun to minutter spilt. Maximilian Jonsson scoret ØIF Arendals første mål, 1-1 etter to minutter spilt. Josip Vidovic smeller inn sitt første for dagen, 2-2 etter tre minutter spilt i Sør Amfi. Sondre Paulsen lurer til seg ballen og smeller den i mål, 3-2 etter fire minutter spilt. Jesper Munk scorer sitt første fra streken, 4-2. Josip Vidovic gjør ingen feil foran mål og setter den i mål, 5-3 etter seks minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen sikkert i mål, 6-5 etter åtte minutter spilt. August B. Pedersen gjør sitt første for dagen på en kontring, 7-5 etter ni minutter spilt.

Josip Vidovic er i storform og setter inn sitt fjerde for dagen etter kun elleve minutter spilt, 8-6. Maximilian Jonsson gjør ingen feil foran mål og setter inn sitt andre for dagen, 9-7. Sondre Paulsen snapper opp ballen og smeller den i mål, 10-7 etter tretten minutter spilt. Sondre Paulsen gjør ingen feil på syv-meteren, 11-7 etter fjorten minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål, 12-12 etter tjuefire minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål fra vingen, 13-12 etter tjuefem minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål, 14-13 etter tjueseks minutter spilt. August B. Pedersen lurer ballen forbi keeper og i mål, 15-13. Martin Lindell setter ballen trygt i mål, 16-14 etter tjueni minutter spilt.

Jesper Munk setter inn ballen sikkert fra streken, 17-15 etter ett minutt spil av andre omgang. Igjen Jesper Munk, 18-16. Maximilian Jonsson smeller ballen i mål via keeper, 19-17 etter fire minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson smeller ballen sikkert i mål, 20-19. Josip Vidovic setter ballen enkelt i mål, 21-21 etter ni minutter spilt. Nr 10, Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål, 22-24 i det som har vært en ruskete start på andre omgang for ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen stiger frem og setter ballen i mål, 23-25 etter fjorten minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen i mål igjen, 24-26 etter seksten minutter spilt. Martin Lindell smeller ballen ved siden av keeper rett i mål, 25-26. Martin Lindell setter ballen i mål, 26-26 etter nitten minutter spilt. Maximilian Jonsson setter ballen sikkert i mål, 27-27 etter tjue minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål, 28-30 fire minutt før slutt. Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren, 29-30 tre minutter før slutt. Kampen endte 29-30 dermed tapte ØIF Arendal med ett mål.