ØIF Arendal trenger din hjelp: – Nå må vi «mobilisere» i sosiale medier! – ØIF Arendal

ØIF Arendal trenger din hjelp: – Nå må vi «mobilisere» i sosiale medier!

Elverum troner høyest på herrehåndballens sosiale plattformer, helt suverent. Og selvsagt er klubbens like suverene Champions League-prestasjoner en av hovedforklaringene bak den suverene posisjonen. Det er en fantastisk dyktig markedsavdeling som hele tiden bygger innhold. Nå trenger ØIF Arendal din hjelp for å utligne noe av forskjellen!

ØIF Arendal har hatt en stor satsning siste året på Facebook, egne nettsider og klubbens egen App. Det har resultert i betydelig flere «likere» og ikke minst betydelig flere engasjement rundt de saker og innlegg som blir lagt ut. Det har også ført klubben opp på andre plass på «Facebook-tabellen» med 7 685 «likes». Allikevel godt bak suverene Elverum med 14 395.

ØIF Arendal har hatt flere Instagram kontoer og den største av disse hadde ikke klubben selv hånd om. Derfor har man «startet på nytt». Det har resultert i en betydelig utvikling på kort tid, men medfører samtidig at klubben er langt nede på «Instagram-tabellen». Helt nede på 9. plass. Og kun med Nøtterøy, Sandnes og Falk bak oss på tabellen. Det er imidlertid ikke store jobben som skal gjøres for at klubben kan avansere to plasser. 117 «følgere» ekstra, så passeres både Bækkelaget og Halden Topphåndball og opp til en 7. plass. ØIF Arendal har 1 262 «følgere». Elverum er på topp også her, med 5 116 «følgere».  En tredobling av antall følgere må til for å ta igjen Kolstad (3 358) på 2. plass.

Så følger du ikke ØIF Arendal på Facebook eller Instagram ennå? Da vet du hva du har å gjøre!

s