Før Bodø-kampen: – Full hall gir oss ekstra selvtillit! – ØIF Arendal

Før Bodø-kampen: – Full hall gir oss ekstra selvtillit!

Kenny Ekman er svært fornøyd med publikumsfremmøte. Og han er ærlig på at tallrikt støtte fra tribunen har reell påvirkning på det som skjer ute på banen. - Det er ikke bare en floskel, vi får større selvtillit med et entusiastisk og tallrikt hjemmepublikum. Når vi løper ut i Sparebanken Sør Amfi med 2 000 tilskuere gir det frysninger på kroppen, forklarer den populære forsvarsgiganten!

Sparebanken Sør Amfi har vært veldig godt besøkt på ØIF Arendals hjemmekamper sesongen 2017/2018. Og i forrige serierunde med Bækkelaget på besøk var det godt over 2 000. Det er noe som inspirerer gutta ute på gulvet.

– Det er sånt vi drømmer om at det skal være. Å løpe inn til en fullsatt Sør Amfi, det gir ordentlige frysninger. Og publikumsfremmøte i år har vært helt suverent. Klubben har jobbet utrolig godt med mange tiltak og resultatet er aldeles strålende, skyter ØIF Arendals egen Kenny Ekman.

Arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, og hans stab for mye honnør av den generøse svensken som har gjort arendalitt av seg. Og han synes det er stas å vise frem hjemmearenaen til besøkende lag og klubber.

– Det er helt klart at det er mange som misunner oss den fantastiske hjemmearenaen som Sparebanken Sør Amfi har blitt. Det er bare helt fantastisk bra. Det er en «go» i hallen som det ikke er mange andre som klarer å kopiere. Og alt dette «girer opp» oss ute på banen. 

På søndag kommer Bodø på besøk, tradisjonelt et tøft oppgjør?

Bodø har hatt en tøff sesong så langt. Men vi skal ikke la oss lure. I den norske eliteserien er det høyt og jevnt nivå. Alle topplagene kan tape for antatt dårligere motstand. Det har det vært nok eksempler på i hele sesongen. Sist var det Drammen som tapte for FalkHorten. Så vi må virkelig finne tenningsnivået skal vi vinne 2-poeng mot Bodø.

Hvor viktig er serien?

– Det laget som blir seriemestre har vært best sesongen 2017/2018. Da sier vel alt? Undrer den sympatiske svensken. – Vi er toppidrettsutøvere. Vi slåss for å vinne selv interne kamper på trening. Vi har konkurranseinnstinkt som driver oss i alle konkurranser. Ingen må tro at det finnes en eneste konkurranse vi tar lett på. Og aldeles ikke seriespill. Vi ønsker å bli seriemestre hver eneste sesong. 

Søndag 18. februar spiller ØIF Arendal mot Bodø kl. 19.00 i Sparebanken Sør AMFI. 

ØIF Arendal inviterer til gratis aktivitetsdag på søndag

Slik går det mot Bodø