Mister ØIF Arendal serieledelsen i kveld? – ØIF Arendal

Mister ØIF Arendal serieledelsen i kveld?

I kveld spilles det to kamper i Eliteserien for menn. Og en av dem er en helt avgjørende kamp i medaljekampen i årets Eliteserie. Elverum tar i mot Drammen i Terningen Arena. Elverum vant tilsvarende oppgjør i Drammenshallen i høst. Klarer drammenserne å ta revansje i de dype skoger? Det kan i tilfelle tenne serietittel håpet på Sørlandet!

Dersom ØIF Arendal skal vinne årets serie, er det noen ting som må på plass. En av dem er at Elverum må tape en kamp mer enn ØIF Arendal i de resterende kampene av seriespillet. Det største hinderet for gutta fra de dype skoger kan komme allerede i kveld. Kl. 20.30 starter den avgjørende kampen på www.handballtv.com.

Men selvsagt er det ikke nok om Elverum taper mot Drammen. ØIF Arendal må gjøre sin del av jobben. Og den er minst like tøff, kanskje tøffere? Først må Bodø slås på søndag. Deretter må Nøtterøy slås borte. For Drammen kommer til Arendal for en skikkelig kalas av et toppoppgjør lørdag den 3. mars.

Når disse kampene er unnagjort, venter Sandnes borte før den direkte avgjørende kampen hjemme mot Elverum står for tur. Den går 14. mars. Og skulle ØIF Arendal gjøre «rent bord» i alle disse oppgjørene, er fremdeles ingenting avgjort. I siste seriekamp venter en knalltøff bortekamp i Trondheim. Borte mot Kolstad.

Det er med andre ord duket for en nervepirrende håndballvinter! Og det starter altså i kveld når Elverum og Drammen går i «klinsj»!

Den andre kampen som spilles i kveld og også av stor betydning for posisjonering inn mot sluttspill, Haslum møter FyllingenBergen kl. 20.15.