Runar er tilbake der de hører hjemme – Eliteserien! – ØIF Arendal

Runar er tilbake der de hører hjemme – Eliteserien!

Det er bare å gratulere Vestfoldingene. Etter seier mot Kristiansand på Sørlandet i ettermiddag er det nå uomtvistelig, det som egentlig har vært klart en stund. En av de gamle "erkerivalene" er tilbake i Eliteserien. Runar Sandefjord skal bl.a. til Sparebanken Sør Amfi neste sesong. Vi gleder oss!

Runar har vært helt suverene i 1. divisjon sesongen 2017/2018. Og hele 4 serierunder før slutt er det ingen som kan «stjele» retten til direkte opprykk fra «heltene» fra Haukerø. 18 kamper har de spilt. 17 seiere og tap har det kun blitt mot Moss tidlig i desember. En «arbeidsulykke» som de hvite og sorte helt sikkert har glemt i kveldens opprykksfest.

ØIF Arendals statistikk mot Runar er interessant lesning. Den er så jevn den bare kan bli!

I Sparebanken Sør Amfi/Nedeneshallen har det blitt spilt 11 kamper. 5 har endt med hjemmeseier, 5 har endt med borteseier og en har endt uavgjort. 

I Runarhallen har det vært omtrent like jevnt. Av 9 kamper har Runar vunnet 5, ØIF Arendal har vunnet 4, ingen har endt uavgjort.

Siste kamp mot Runar «sitter nok» fremdeles i hos endel ØIF Arendal-supportere. Det var Sandefjordslaget som slo oss ut av denne sesongens Norgesmesterskap. 

Neste sesong møter vi dem igjen – velkommen tilbake der dere hører hjemme Runar! I Eliteserien!