ØIF Arendal-supportere følger klubben fra «hele» verden! – ØIF Arendal

ØIF Arendal-supportere følger klubben fra «hele» verden!

Arild Borg er på ferie i India, men tro ikke at det betyr at håndball får være håndball og at ØIF Arendals kamper går han "hus forbi". Nei, tvert i mot. Det å kunne bruke Agderpostens "live" overføringer til å følge favorittklubben fra den andre siden av verden, gjør bare båndet mellom ØIF Arendal-fan Arild Borg og klubben sterkere!

Jeg så Bækkelagskampen på Lamour Beach Resort. En plass i syd Goa, helt bestemt i Benaulim.

Det forteller han via messenger. Det er hverken første gangen han er i India eller følger ØIF Arendals kamper fra andre siden av verden. 19 ganger har Arild Borg reist til det folkerike landet.

– FyllingenBergen-kampen så jeg fra hotellet vårt i Mumbai. Jeg er jo med i Svermen og er på alle hjemmekampene og de fleste av bortekampene, forklarer han om sitt store ØIF Arendal engasjement.

Og at klubben er viktig for Arendal er han ikke i det minste i tvil om.

– ØIF Arendal er svært viktig for Arendal. Det er med på å sette kommunen våre på kartet og på en veldig positiv måte, forklarer han.

Og hva tror du han gleder seg til nå?

– Vi reiser hjem i natt og kommer hjem på fredag. Nå gleder jeg meg til neste hjemmekamp mot Bodø den 18. februar. Da er jeg på plass «ringside»i Sparebanken Sør Amfi.

Følger også du ØIF Arendal fra et sted ute i verden? Da vil vi i ØIF Arendal redaksjon gjerne høre fra deg. Send oss en e-post på bg@oifarendal.no eller ta kontakt med klubben via Facebook.