Nå er ØIF Arendal mest populær blant menn! – ØIF Arendal

Nå er ØIF Arendal mest populær blant menn!

Sist gang ØIF Arendal gjorde en analyse av klubbens popularitet var det kvinner i alderen mellom 45-54 som var den største målgruppen. Den gruppen holder seg fremdeles stor. Men å er det faktisk menn mellom 18-24 og mellom 25-34 som følger ØIF Arendal "tettest" i sosiale medier!

– Det har skjedd noen spennende endringer siden vi tok ut forrige statusmåling, forteller klubbens daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. – For det første er klubben i en voldsom utvikling. Med 252 857 interaksjoner i sosiale medier siste 7-dager, forteller det svært mye om at satsningen vår på digitale flater er i ferd med å bli en skikkelig solskinnshistorie.

Noe ikke minst klubbens nyansatte medie- og markedssjef, Pål-Erik Aune Gundersen skal ha stor honnør for.

– Og det er faktisk sant. ØIF Arendals største målgruppe er nå menn i alderen 18-24 og menn i alderen 25-34, ler den daglige lederen vel vitende om at det selvsagt er klubbens popularitet som måles.

– Det er utrolig morsom å se at vi også vokser formidabelt i yngre aldre. Og spennene at menn i sum har blitt en større gruppe enn kvinner (52% mot 47%, det er noen som ikke oppgir kjønn. Derfor ikke 100%). Men vi ser fremdeles at det er kvinner som er mest aktive med «likes» og kommentarer.

Sist var Laurits mest populær blant kvinner 45-54 år!