Endelig en seier i Bergen! – ØIF Arendal

Endelig en seier i Bergen!

Det ble en slitekamp som forventet for ØIF Arendal, men Maximilian Jonsson og Thomas Bauer steg frem i andre omgang og gjorde sitt for at ØIF Arendal gikk seirende ut fra Bergen.

Maximilian Jonsson scoret kampens første mål etter kun tredve sekunder spilt. Josip Vidovic lurte seg gjennom forsvaret og satte inn ØIF Arendals andre mål, 2-3. Eirik Heia Pedersen satte inn sitt første for dagen, 4-3 etter fem minutter spilt. Igjen stiger Eirik Heia Pedersen i luften og smeller ballen i mål, 4-4. Thomas Bauer gjør sin første redning for dagen og Sondre Paulsen smeller ballen i det motsatte buret, 5-4 ØIF Arendal i ledelsen. Josip vidovic snapper opp ballen og smeller den bal Jurisc i Fyllingen buret, 6-4. August B. Pedersen setter inn sitt første for dagen, 7-7 etter ti minutter spilt. Josip Vidovic herjer med Fyllingen forsvaret og setter ballen i mål, 8-7.

August B. Pedersen regelrett dribler seg gjennom Fyllingen forsvaret, 9-7 til ØIF Arendal etter fjorten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen smeller ballen i mål bak Jurisc, 10-7. Sander Simonsen snapper opp ballen og skyter den i mål, 11-8 til ØIF Arendal etter atten minutter spilt. August B. Pedersen skyter fra «død» vinkel, men får likevel lurt ballen i mål, 12-9 etter tjue minutter spilt. Eirik Heia Pedersen lurer seg gjennom og setter ballen i mål, 10-13 til ØIF Arendal etter tjuetre minutter spilt. Maximilian Jonsson scorer sitt andre for dagen, 14-12 etter tjuefem minutter spilt. Martin Lindell scorer sitt første for dagen, 15-14 etter tjuesyv minutter spilt. Martin Lindell lurer ballen bak Jurisc, 16-14. ØIF Arendal går til ledelse med ett måls ledelse. 16-15.

Maximilian Jonsson smeller inn ØIF Aremdals første scoring i andre omgang, 17-16. Sondre Paulsen løper på en kontring og setter ballen i mål, 18-16. August B. Pedersen er sikker som banken og setter ballen i mål fra vingen, 19-17. Eirik Heia Pedersen setter inn sin scoring nummer fem, 20-18. Maximilian Jonsson sender ØIF Arendal foran med ett igjen, 21-20 etter syv minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson smeller igjen ballen i mål, 22-20.

Thomas Bauer redder straffekastet fra Fyllingen og stillingen forblir, 22-20. August B. Pedersen sender ØIF i ledelsen igjen, 23-22. Sondre Paulsen sender ballen sikkert i mål, 24-22 etter femten minutter spilt.  Martin Lindell finter ut forsvaret og setter ballen sikkert i mål, 25-22 etter sytten minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter ballen i mål, 26-23. August B. Pedersen står alene med keeper og gjør ingen feil, 27-23 til ØIF Arendal tjueen minutter spilt. Maximilian Jonsson smeller ballen i krysset og setter ballen i mål, 28-24. Igjen setter Maximilian Jonsson gjør en stor kamp i dag og setter ballen sikkert i mål, 29-24. Sondre Paulsen setter inn flyver sikkert i mål, 30-25. Martin Lindell setter ballen i mål, 31-26 etter tjuefem minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen sikkert i mål, 32-27. Eirik Heia Pedersen! Kapteinen stiger frem og setter ballen sikkert i mål, 33-28. Martin Lindell setter ballen sikkert i mål, 34-28. August B. Pedersen setter spikeren i kista, 35-30. ØIF Arendal vinner til slutt 35-31 i Bergen.