ØIF Arendal forsetter på tabelltopp etter seier over Bækkelaget! – ØIF Arendal

ØIF Arendal forsetter på tabelltopp etter seier over Bækkelaget!

Seriehåndballen er endelig tilbake og ØIF Arendal tok i mot Bækkelaget i ett fullsatt Sparebanken Sør Amfi! Der tok ØIF Arendal seieren og forsetter på tabelltopp. Slik var kampen minutt for minutt:

Østrikes landslagsmålvakt Thomas Bauer startet i buret i sin første kamp for ØIF Arendal. Bækkelaget gikk opp i 0-1 ledelse etter ett minutt spilt. Laurits Rannekleiv er sikker fra syv-meteren og stillingen er 1-2 etter fire minutter spilt. Eirik Heia Pedersen satte inn 2-4 etter noen slurvete første ni minutter av kampen for ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål og gjør sitt tredje for dagen, 3-5. Laurits Rannekleiv setter ballen sikkert i mål og stillingen er 4-5 ØIF ligger under med ett etter elleve minutter spilt. Eirik Heia Pedersen er i siget og setter inn sitte tredje for dagen, 5-6 etter femten minutter spilt. Sondre Paulsen smeller ballen i mål, 6-7.

Sondre Paulsen setter inn sitt andre for dagen, 7-7. Rett etterpå smetter Martin Lindell opp ballen og løper den inn i mål og ØIF Arendal har snudd kampen, 8-7 etter atten minutter spilt. Martin Lindell smellen en kanonkule i mål, 9-7 etter nitten minutter spilt. Martin Lindell satte inn 10-8 fire minutter før slutt av første omgang. Sondre Paulsen gjør som han pleier og setter ballen i mål, 11-8. Eirik Heia Pedersen limer ballen i krysset og øker ledelsen til ØIF Arendal, 12-9 i omgangens siste spilleminutt.

Jesper Munk setter inn sitt første for dagen, 13-11. Igjen Jesper Munk, 14-11. Jesper Munk scorer sitt tredje for dagen, 15-13 etter ni minutter spilt av andre omgang. Maximilian Jonsson scorer sitt aller første mål for ØIF Arendal, 16-13 etter ti minutter spilt. Jesper Munk setter inn sitt fjerde for dagen, 17-14. Maximilian Jonsson smeller ballen i mål, 18-15 etter tolv minutter spilt. Laurtis Rannekleiv er igjen sikker på syv-meteren, 19-15. Martin Lindell setter ballen i mål, 20-19 etter atten minutter spilt.

Maximilian Jonsson smeller ballen i stanga og rett i mål. Sondre Paulsen øker ledelsen til ØIF Arendal, 22-19 etter tjue minutter spilt. Maximilian Jonsson setter igjen ballen i mål, 23-19 etter tjueto minutter spilt. Eirik Heia Pedersen smeller ballen i krysset, 24-20. Eirik Heia Pedersen setter inn sitt sjette for dagen, 25-20 etter tjueseks minutter spilt. Sluttresultatet ble, 25-22 og ØIF Arendal forsetter på tabelltopp.