I dag starter «alvoret»! – ØIF Arendal

I dag starter «alvoret»!

Sesonginnspurt og posisjonering inn mot sluttspillet står for dør. Skal ØIF Arendal vinne sesongens gjeveste tittel, seriemester, er vi avhengig av full pott ut sesongen. Samtidig må Elverum tape både her i Sparebanken Sør Amfi og en av de andre seriekampene. Så det er en formidabel oppgave som ligger i månedene fremover.

Og det starter med en av erkerivalene, Bækkelaget. En motstander som ikke bare har som vane å være svært så utfordrende å slå. Men det har en tildens til å bli nokså høy «temperatur». Riktignok har seriekampene i Sør Amfi stort sett endt opp med hjemmeseier. Første gang 6. desember 2009. Siste gang i 26. februar 2017. Kun i sesong 2012/2013 har Bækkelaget slått oss i seriesammenheng og på hjemmebane.

Men det til tross. I gjennomsnitt blir resultatet 28-25! Hvilket nettopp viser hvor tøft og jevnt det er mellom lagene. At Bækkelaget har en like overbevisende statistikk mot oss på sin hjemmebane viser at dette er to motstandere hvor resultatet allikevel er forholdsvis uforutsigbart.

Kanskje kan noen av dagens debutanter i rødt og sort gjøre forskjellen denne gang? Thomas Bauer, Maximiliam Jonsson og Kjetil Åndal skal møte sitt hjemmepublikum for første gang. Du verden for en spennende håndball-vår vi går i møte! Og i dag startet «alvoret»!