Raylee skal «sette» stemningen på søndag! – ØIF Arendal

Raylee skal «sette» stemningen på søndag!

Hele Arendals Raylee Charlotte "Lotta" Kristiansen skal sette stemningen når det blåses til håndballkamp i Sparebanken Sør Amfi på søndag. Det er en av kampens sponsorer, LOS - God energi fra Sørlandet, som serverer det fantastiske innslaget!

Det spares ikke på noe når ØIF Arendal spiller hjemmekamper. At håndball er underholdning, er det ingen tvil om. Ei heller at et håndballarrangement i Sparebanken Sør Amfi er i ferd med å bli en totalopplevelse med Norges beste håndball i sentrum.

På søndag er det en kjær og svært velkommen Arendal artist som skal sette stemningen rett før kamp, Raylee Charlotte «Lotta» Kristiansen. Raylee vant LOS Fondets drømmekonkurranse i Kristiansand Dyrepark i 2008 og brukte vinnersummen på kr. 100 000,- til å gi ut eget musikkalbumet, Min egen stil. Det ble gjort i samarbeid med Ronny Janssen i hans studio Snakehips, 15. juni 2009. Dette førte igjen til platekontrakt med Sony Music Entertainment.

Søndag kan du oppleve den svært så populære artisten i Sparebanken Sør Amfi – rett før ØIF Arendal-gutta entrer banen!