Møte våre nye spillere «live» fredag fra kl. 18! – ØIF Arendal

Møte våre nye spillere «live» fredag fra kl. 18!

ØIF Arendals "studiovert", Per Kenny Ekman, inviterer til nok en spennende "livesending". Fredag fra kl. 18.00 sitter han i studio hos Pizzabakeren på Myrene. Der har han med seg Thomas Bauer, Laurits Mo Rannekleiv, Maximiliam Jonsson og siste tilskudd, Kjetil Åndal.

Det er mye spennende som skjer i ØIF Arendal om dagen. Fredag kan du få innsikt i noe av dette. Da går klubben «live» hos en av sponsorene, nemlig Pizzabakeren. Og alle kunder som kommer innom og kjøper Pizza, blir påspandert inngangsbilletter til søndagens kamp mot Bækkelaget av nettopp Pizzabakeren.

Selve «live» sendingen skjer hos Pizzabakeren Myrene. Men også på Pizzabakeren Kystveien kan du møte ØIF Arendal-spillere. Der skal nemlig Josip Vidovic og Jesper Munk være. Ta en tur innom for en håndballprat. Eller kjøp pizza å få med deg gratisbilletter til samme kamp.

Noen kan også være så heldige at ØIF Arendal-spillerne kommer på hjemmebesøk! For noen av utkjøringene vil også skje av klubbens spillere!