Kjetil Åndal er allerede spilleklar for ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Kjetil Åndal er allerede spilleklar for ØIF Arendal!

I høst annonserte ØIF Arendal nyervervelsen Kjetil Åndal. Beskrevet av Marinko Kurtovic som et fantastisk håndballtalent. Kjetil skulle fullføre sesongen i Kristiansund og melde seg til "tjeneste" for ØIF Arendal ved oppstart til sesongen 2018/2019. Skadetrøbbel i ØIF Arendal har endret på planene og Kristiansund har frigitt spilleren for overgang allerede i dag. Nå er han klar til helgens kamp mot BSK.

Det skjer raskt i håndball. Noen ganger veldig raskt. Mandag fikk ØIF Arendal beskjed om at David André Rui sannsynligvis er ute det meste av inneværende sesong. Tirsdag kom ØIF Arendals nyervervelse, Kjetil Åndal, for å ha en treningsuke med klubben. Kjetil skrev i høst 3-års kontrakt med klubben.

Nå er han allerede klar for helgens oppgjør mot Bækkelaget. Kristiansund hvor han har spilt håndball de siste årene, har sluppet spilleren. Skoleplass er så godt som «i boks» og Kjetil blir spilleklar førstkommende lørdag.

Les hva Marinko sa om Kjetil da klubben signerte han.

Les hva Kjetil sa selv til overgangen i høst.

Vi kommer tilbake med ytterligere reaksjoner og kommentarer.