ØIF Arendal møter Falk Horten! – ØIF Arendal

ØIF Arendal møter Falk Horten!

ØIF Arendal spiller tirsdag treningskamp mot eliteserielaget Falk Horten i Kragerøhallen tirsdag kl 20:00! Denne ser du også på facebook sidene våres!

Det er opphold i Eliteserie håndballen for herrer. Men vil du få en sniktitt på hvor ØIF Arendal står nå midt i Januar med nyervervelsen Maximiliam Jonsson og co? Da må du ta turen Kragerøhallen tirsdag kl 20:00! Falk Horten ligger på niendeplass etter halvspilt eliteserie, åtte tap og fem seiere.

Tidligere landslagspiller Johnny Jensen er hovedtrener for Hortenslaget. Oleg Macharashvili‎ som nylig meldte overgang til Flak Horten har rukket å spille to obligatoriske kamper og scoret 13 mål! Med andre ord burde du ta turen til Kragerø den tirsdags kvelden!

Får du ikke mulighet til å ta turen så kan kampen ses på ØIF Arendals facebook sider HER!