Dette er Generation Handball! – ØIF Arendal

Dette er Generation Handball!

Generation handball er en stor og populær håndballturnering i viborg i Danmark.

Generation handball er en innendørs og utendørs håndball turnering og festival for 10-19 år gamle håndballspillere fra hele verden. ØIF Arendal spilte ifjor flere oppvisningskamper der mot flere gode lag fra b.l.a Danmark og Sverige. I år varer turneringen fra 30 juli til 4 august meld ditt lag på HER!

Marinko Kurtovic har bare gode ord og si om Generation Handball -«Jeg anbefaler Generation Handball til alle, jeg taler med. Det er en unik håndboldfestival!» også Marit Malm Frafjord er positiv til Generation Handball -«Jeg oppfordrer deg og din klubb til å komme til Generation Handball i Viborg i sommer.»

ØIF Arendal har nå en pågående konkurranse i sosiale medier hvor hele 280 lag fra hele Norge har sjansen til å vinne reise, opphold og reisepenger til Generation Handball, til en verdi kr 50.000,-

Her kan du stemme på de ulike lagene som er nominert: http://j.mp/2DfHdNL