Reidar og Johnny «tenner» de norske supporterne! – ØIF Arendal

Reidar og Johnny «tenner» de norske supporterne!

Tap mot Frankrike i åpningskampen til tross. Supporterstemningen er det absolutt ikke noe å si på og "skylden" for det er det to arendalitter som skal ha. Reidar Christensen og Johnny Sandåker gjør en fantastisk innsats med egen norsk pub og norske oppvarmingslåter er stemningen helt upåklagelig.

Duoen fra Arendal har reist ned i god tid før arrangementet og rigget til meg egen norsk pub (bildet er fra en annen restaurant). Her møtes flere hundre norske supportere både før og etter kampene.

Og supportersanger nr. 1, Johnny Sandåker, sørger for den aller beste stemning med allsang og egen nykomponert supportersang. Og før kampen mot Frankrike var det politieskortersje og mars fra puben til arenaen i Porec.

ØIF Arendal delegasjon er selvsagt blant stamgjestene på puben. Men flere hundre andre supportere finner også veien til den gode stemningen. Nå håper douen på norsk seier mot Hviterussland i kveld og «stinn» brakke etter kampen.

Og det «stemmer vi med» alle sammen!