August Baskår Pedersen klar for 2 nye år! – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

August Baskår Pedersen klar for 2 nye år!

ØIF Arendals venstrekant har signert ny 2-årskontrakt. Det betyr at han blir ØIF Arendal spiller minst frem til 31. mai 2020. August Baskår Pedersen kom til ØIF Arendal fra Haslum før sesongen 2016/2017 og har nettopp satt sitt navntrekk på andre kontakt med sørlandsklubben.

August Baskår Pedersen har scoret 186 «offisielle» mål i NM, sluttspill og seriespill for ØIF Arendal. Spilt 47 kamper og var sesongen 2016/2017 den som scorer tredje flest mål for ØIF Arendal. Det til tross for at bare 5 av målene har kommet fra 7-meter merket.

Nå har han altså signert en ny 2-års kontrakt med klubben og så ingenting tyder på at han har tenkt å gi seg med de antall mål han allerede har scoret!

Opprinnelig kommer den lynkjappe venstrekanten fra Notodden. Men allerede som 16-åring hadde moren hans søkt han inn på toppidrettsgymnaset i Bærum uten at han viste om det.

Med en gjennomsnittlig måluttelling på 4 scoringer har han vist seg som en målsulten kantspiller. Og noe ikke minst andre klubber har merket seg. Så ØIF Arendal var ikke den eneste klubben som ønsket seg lysluggens signatur på kontrakt.

Haslum-profil forlater klubben til fordel for gullrival