André: – August er Eliteseriens beste venstrekant! – ØIF Arendal

André: – August er Eliteseriens beste venstrekant!

- I mine øyne er August Baskår Pedersen eliteseriens beste venstrekant, det sier ØIF Arendals sportssjef André Jørgensen Hofstøl. - Dette er med på å skape den kontinuiteten som skal legge grunnlaget for den utviklingen vi ønsker oss. Og jeg er svært glad for at vi har med oss August i ytterligere to nye sesonger, minst.

– August har hatt en veldig god utvikling. At han nå har signert en ny langsiktig avtale, forteller at han tror på det prosjektet vi holder på å skape. Og det betyr at vi har stor tro på August.

ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, legger ingenting i mellom når han skal beskrive klubbens «lynving».

– Dette betyr at laget for kommende sesong allerede i januar tar den formen vi ønsker. Spillerne kan gå sesongavslutning og sluttspill i møte uten å behøve å tenke på hvordan det skal bli til neste år. Det vet de allerede. Og det gir arbeidsro både for spillere og for klubb.

Hva med landslag? Hvor langt unna flagget på brystet er August?

– Jeg synes han her helt på høyde med de som pr. i dag utgjør andre valget i den spillerposisjonen. Magnus Jønndalen er  nok et godt hakk foran dem alle sammen, men det er ingen andre som står foran August. Jeg tror ikke han er langt unna en A-landslagstropp. Det er bare å fortsette den gode utviklingen så vil mulighetene dukke opp.

At August Baskår Pedersen rager høyt på utvisningsstatistikken tar ikke André særlig alvorlig.

– Han er alt annet enn en «stygg» spiller. Det er bare tilfeldigheter og når sesongen er over er det nok andre som troner høyest i den statistikken.

Så er det bare å vente spent til vi ser vår fantastiske venstrekant i et mesterskap for Norges herrelandslag. Ventetiden kan han jo bruke til å spille ØIF Arendal i posisjon for Champions League-spill…

Godt å ha deg på laget i fremtiden August Baskår Pedersen!