ØIF Arendals kamp mot Elverum vises på TV2 – ØIF Arendal

ØIF Arendals kamp mot Elverum vises på TV2

TV2 skal vise ØIF Arendal mot Elverum 14. mars fra Sparebanken Sør Amfi. Kampen er nå formelt flyttet fra kl. 18.30 til kl. 20.30 som er også er det normale TV-sendingstidspunktet. TV2 ønsket opprinnelig å sende ØIF Arendals hjemmekamp mot Drammen også, men ØIF Arendal hadde ikke anledning til å flytte kampen.

ØIF Arendal møter Elverum i nest siste serierunde. Og den «godbiten» ønsker ikke TV2 å lag gå fra seg. Derfor er kampen allerede nå flyttet to timer utover onsdagskvelden 14. mars, med kampstart kl. 20.30.

Kampen kan bli direkte avgjørende for hvem som blir seriemester sesongen 2017/2018.

Opprinnelig ønsket TV2 også å sende oppgjøret mellom ØIF Arendal og Drammen. Også en helt avgjørende kamp i sesonginnspurten. Kampen er terminfestet til lørdag 3. mars. Dessverre så har ØIF Arendal ikke anledning til å flytte kampen til onsdag 28. februar. Derfor blir ikke det spennende oppgjøret mot drammenserne vist direkte på TV2.

Det er alle aktivitetene som klubben har startet jobben på, som gjør det vanskelig å flytte. Aktiviteter som skal være med på å fylle opp hallen til toppoppgjøret.