«Max»: – Jeg ser et stort potensiale i «prosjektet» ØIF Arendal! – ØIF Arendal

«Max»: – Jeg ser et stort potensiale i «prosjektet» ØIF Arendal!

ØIF Arendals nyervervelse, Maximiliam Jonsson, eller "Max" som han liker å bli kalt, gleder seg til å komme til ØIF Arendal. - Dette skal bli "jette kul". Jeg er svært glad for å komme til klubben. Gleder meg til å spille foran et entusiastisk hjemmepublikum som jeg har hørt så mye godt om. Og jeg har stor tro på klubben.

Maximiliam Jonsson har spill håndball i Sverige, Norge, Qatar, Tyskland, Frankrike og Island. Nå gleder han seg til å spille i den norske ligaen igjen. Og han håper at han skal hjelpe ØIF Arendal til nye triumfer.

– Helt klart. Jeg kommer til Arendal for å prestere. Klubbens store ambisjoner tiltaler meg. Dette har jeg virkelig lyst til å være endel av, forklarer han. 

Og spennende synes han det er å skulle trene og spille under Marinko Kurtovic.

– Da jeg spilte i Nøtterøy hadde vi samtrening med Runar en gang i uken. Da trente jeg under Marinko. Han er virkelig en trener jeg kjenner at jeg vil jobbe sammen med. Når denne muligheten dukket opp nå, var det bare å gripe den.

Max kommer fra 6 måneder i Islands håndball. Der har en nr. 3 i toppscorerligaen og har gjort sine saker svært bra.

– Jeg fikk muligheten til å spille på Island og tenkte at det kunne være litt av et eventyr. Klubben har imidlertid fått en krevende økonomi og jeg har derfor blitt fristilt.

Max er en tøff forsvarsspiller og det har han også vært på Island.

– Jeg ledet både toppscorerligaen og utvisningsligaen, kommer det lattermildt. Jeg var nok vant til at man «klemte» litt mer til i forsvar fra tysk og fransk håndball, enn hva dommerne likte på Island.

Nå gleder han seg til å bidra til ØIF Arendals suksess.

– Jeg kommer til Arendal fordi jeg tenker langsiktig. Jeg har lyst til å bidra til at klubben skal ut i Champions League. Og jeg har veldig stor tro på prosjektet. Dette kommer til at bli «kul».

Det håper vi at han får rett i.

#LittBedreHverGangViMøtes