Halden i kveld: Det er tid for å «slå tilbake»! – ØIF Arendal

Halden i kveld: Det er tid for å «slå tilbake»!

Forrige serierunde var det duket for ØIF Arendal. Haslum skulle slås hjemme og tabelltopp sikres over nyttår. Det ble heller et forsmedelig nederlag. Nå er det opp til gutta å "slå tilbake". Sist gang vi møtte Halden var ikke østfoldingene et topplag. Det er å anta at selvtilliten er langt høyere nå. Det er "Ulvene" som har punktmarkert tabelltoppen det meste av høsten.

Svermen har mobilisert «full tropp» med busstur, omvisning på festningen i Halden med tilhørende middag. Invitert av et svært gjestmildt hjemmelag Halden Topphåndball. Det er å håpe at gjestfriheten ikke stopper der. Men at den varer godt utover kvelden.

For slik som tabell og kampsituasjon er akkurat nå, vil det laget som vinner kveldens toppoppgjør i Remmenhallen, feire nyttår på toppen av norsk herrehåndball. Riktignok er tabellplasseringen lånt. Elverum vil spise opp forspranget når de får hentet inn «hengekampene». Men like fullt. Det vil være stor stas om man kan skyte raketter til himmels på vei inn i ett nytt år på tabelltopp.

Haslum-tapet sist onsdag var vondt. Det var unødvendig. Det bør på alle måter ha mobilisert de krefter som skal til for å stå rustet til å «ryste» Ulvene fra Østfold. For toppnivået til ØIF Arendal er noe av det beste som norsk klubbhåndball kan by på. Det viste ikke minst bortekampen mot Elverum. Men samtidig er vi ikke bedre enn at når mobiliseringen inn til kamp er helt på topp, da er vi i stand til å tape kamper vi ikke skal tape. Antageligvis fordi konkurransen i troppen ikke er stor nok – ikke ennå.

Men i dag tror vi på seier. I dag tror vi gutta mobiliserer «gnisten» som skal til for å nyte jule- og nyttårsfeiring øverst av absolutt alle herrehåndball-lag i Norge! Det i seg selv burde være næring nok til å gi den energi som skal til.

Halden Topphåndball vs ØIF Arendal kl. 18.00 på Handballtv.com