Vi tar en nærmere titt på Halden – ØIF Arendal

Vi tar en nærmere titt på Halden

Halden har vært en av høstens store overraskelser i Eliteserien

Halden har vært ett av lagene i toppen denne høsten og ligger på andreplass i årets eliteserie med nitten poeng. De har tapt mot ØIF Arendal hjemme, 33-29 og spilte uavgjort mot Elverum i Terningen Arena. Dette er absolutt et lag og passe opp for. Halden-laget trenes av tidligere utenlandproff og landslagsspiller Jan Thomas Lauritzen, Lauritzen debuterte på det norske landslaget 25. juni 1993 mot Polen. Han har spilt 254 landskamper og skåret 557 mål. Dermed er han nummer to på listen over flest spilte landskamper på Norges herrelandslag i håndball. Bare Steinar Ege har flere.

Halden ligger som nr to på tabellen likt med ØIF Arendal. Dermed er dette en veldig viktig kamp for begge lag. Denne blir den siste før Jul og EM-pause!