Svermen overrasket med sjekk på 250 000,-! – ØIF Arendal

Svermen overrasket med sjekk på 250 000,-!

ØIF Arendals fantastiske supportere, Svermen, overrasket klubbledelsen med et fantastisk økonomisk bidrag for å bedre klubbens egenkapital. Kr. 250 000,- eller en kvart million hadde den enestående supporterklubben klart å samle sammen. Og supporterklubbens fantastiske leder, Jørn Holmestrand, brukte pausen til å glede alle med hjertet i klubben.

ØIF Arendal hadde før årets sesong en negativ egenkapital på omtrent 1,5 million. Og innen 1. januar 2019 er klubben nødt til å bringe den negative egenkapitalen til minst kr. 0,-. Aller helst til positiv egenkapital. Svermens innsats for å hjelpe klubben er altså formidable kr. 250 000,-. Eller en kvart million kroner.

– Jeg synes det er så trist at vi skal slite med «gammel» historie. Og vi i Svermen vil så inderlig vel bidra med det vi kan for å hjelpe klubben over i en positiv egenkapital, forteller Jørn tydelig fornøyd med hva Svermen har fått til så langt.

Det var klubbens daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, som fikk sjekken av Jørn Holmestrand og Kari Sunde.

– Vi har verdens beste supporterklubb. Se bare på det fantastiske arrangementet de har laget rundt dagens «julekamp». Dessuten er Svermen med på å gjøre ØIF Arendal som klubb, helt unik. Vi er en av to klubber i Norge som har reisende supportere. Og jeg vet at det betyr mye for spillere og trenere. Og ikke minst blir det lagt merke til av alle potensielle spillere som ønsker å spille i en klubb med engasjerte supportere. Svermen er rett og slett med på å gjøre det enklere å rekruttere spillere til klubben. 

Det kan se ut som om ØIF Arendals daglige leder ikke klarer å få fullrost supporterklubben.

– En sjekk på 250 000,-. Det er helt enestående. Det er nærmest ikke til å tro. Det forteller alt om engasjement og eierskap. Det er i Svermen at du finner klubbens sjel og hjerte. I Svermen og i dugnadsgruppa. Det er enormt inspirerende å jobbe i klubben. Noe ikke minst det gode samarbeidet med supporterklubben gir betydelig næring til. Vi er svært så heldige som har disse fantastiske og entusiastiske menneskene rundt oss. Jeg er oppriktig stolt av å være daglig leder i en klubb som har slike supportere. Helt unike supportere og en helt unik klubb. 

Så får vi glede oss til årsmøte. Der får vi vite hvor langt mot positiv egenkapital klubber klarer å komme i 2017. Men at Svermens bidrag er uvurderlig på den veien, det er det ingen tvil om!