Oleg Macharashvili klar for Falk Horten – ØIF Arendal

Oleg Macharashvili klar for Falk Horten

ØIF Arendals ukrainske høyreback Oleg Macharashvili skal spille resten av sesongen for Hortensklubben etter at både ØIF Arendal, Falk Horten og spilleren selv er enige om en slik løsning.

Oleg har allerede meldt overgang til Falk og vil være disponible for Falk-trener, Johnny Jensen, fra lørdag. Hortenslaget skal ut en svært viktig lokaloppgjør mot Nøtterøy.

Falk Horten sliter nede rundt kvalik/nedrykksplass og har vært ute etter forsterkninger. Oleg Macharashvili som er på vei til å bli fullt restituert fra to skader i høst, en kneskade og en skulderskade, trenger spilletid for å komme tilbake på sitt normalnivå.

Falk-trener Johnny Jensen og hans trener kollega i ØIF Arendal, Marinko Kurtovic har sammen med Oleg Macharashvili søkt frem en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Oleg Macharashvili kom til ØIF Arendal for et snaut år siden. I januar 2017 skrev klubben en 4-måneders kontrakt med den sympatiske spilleren. Oleg gjorde umiddelbar suksess i klubben og ble belønnet med en ny ett års kontrakt på forsommeren 2017. I august ble det konstatert to skader, en kneskade og en skulderskade. Og Oleg har brukt høsten godt til å restituere seg fra det kjedelige skademarerittet.

Oleg har en svært spesiell historie som Agderposten skrev om i mars i fjor: «Flyktet» til ØIF: Spilte håndball rett ved blodig konflikt