Oleg: – Jeg vil takke ØIF Arendal for et flott opphold i klubben! – ØIF Arendal
Oleg Macharashvili, bilde er fra fjorårets sesong. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Oleg: – Jeg vil takke ØIF Arendal for et flott opphold i klubben!

- Jeg er utrolig takknemlig for den flotte tiden jeg har hatt i ØIF Arendal. En fantastisk klubb og med noen fantastiske lagkamerater. Nå gleder jeg meg til nye utfordringer i Horten. Og jeg håper at jeg sammen med mine nye lagkamerater skal klare å få Falk opp på trygg grunn, forteller sympatiske Oleg Macharashvili.

– Jeg har også lyst til å takke Svermen som supporterklubb og enkeltmedlemmer der som virkelig har hjulpet meg på plass i Arendal, forklarer ukraineren. – Per Egil Westin og hans kone har bare vært kjempe snille. Jeg gleder meg over mange gode vennskap i klubben.

Oleg har også knyttet gode relasjoner i spillegruppen.

– Jeg har trivdes veldig godt i Arendal og jeg har hatt noen flotte lagkamerater. Nå går håndballreisen videre. Og jeg gleder meg til nye bekjentskaper i Falk. Jeg har vært der på trening i to dager tidligere i denne uken. Og liker godt det jeg har sett på den korte stunden jeg var i Horten. 

Oleg reiser i dag til Horten for å trene med sin nye klubb torsdag og fredag før han altså er klar på lørdag når Falk skal til Tønsberg for å møte Nøtterøy. Det kan bli Olegs første kamp med nye lagkamerater.